Hope

10 augustus 2017 - Hope, Canada

Jammer dat we moeten afzien van ons bezoek aan Whistler, dat vandaag de planning was, maar van iedereen die we hierover spraken, bleek dat je door de rook niet veel zou zien van Whistler en omgeving.

Nu hadden we tijd om Hope en omgeving alvast te zien. Dit waren we van plan voor de terugreis en kunnen we dan dus overslaan.

We hebben de route langs Hell's gate gereden; dit is het deel waar de Fraser rivier op z'n smalst is en daardoor erg onstuimig. Je kan hier met een kabelbaan overheen om van de andere kant via een brug een beter uitzicht te hebben. Vanwege de hoge kosten hiervan (100 Dollar totaal) en het hete weer (zo'n 32-34 graden) hebben we besloten dit niet te doen.

We hebben de camping opgezocht en na te zijn ingecheckt zijn we naar een meer gegaan op ca. 10 km afstand van de camping. De weg hier naartoe was heel slecht waardoor dit toch even duurde voordat we er waren. We kwamen terecht bij een prachtig meer met (ijs)koud water. Behalve wat Italianen die aan het kanoën waren, was er verder bijna niemand. Heerlijk afgekoeld van de hitte.